Varmtvandsbassin

Træning i varmtvandsbassin er gavnligt for mange i forbindelse med et sygdomsforløb, smerter, skade samt under og efter en graviditet, eller bare for sjov og velvære.

Ved træning i vand opnås en vægtløslignede tilstand i kroppen, og der trænes derfor med begrænset belastning af kroppens led. Det varme vand virker smertedæmpende samtidig med at der løsnes op for kroppens muskler og led, hvilket giver større bevægelighed. Vandets egenskaber gør, at personer med smerter eller begrænset bevægelighed ofte kan lave øvelser i vandet, de normalt har svært ved at udføre på land, og derved få en mere effektiv træning.

Vores varmtvandsbassin er 33,5 grader, vanddybden er mellem 110 cm og 140 cm og rundt i kanten er der en barre. Alle kan deltage – også selvom man ikke kan svømme.

På henvisning
Varmtvandsbassin er et fysioterapeutisk værktøj. Så i samarbejde med din fysioterapeut finder vi et hold der passer til dig, hvis det er relevant i forhold til din behandling.

Vi har bl.a. hold til gigt-, neurologiske- og ryg patienter, samt træning efter ”følg mig” eller individuel tilpasset program.

Træningscentret (Varde)
Som medlem i træningscentret kan du dagligt deltage på ét Aqua hold. Vi har bl.a. Aqua Senior, Aqua Aerobic, Gravide og Babysvømning.

Læs mere om holdene her