Træningsvejledning

Træn fordi du har lyst og fordi din krop har brug for det

Er det det rette for dig at træne selv? Vi tilbyder et træningsprogram i forbindelse med dit genoptræningsforløb eller til dig, som er medlem af træningscentret eller ønsker at blive det. Du må dermed træne, så tit du har lyst og når det passer ind i din hverdag.

Dit personlige træningsprogram

Ønsker du at få udarbejdet et træningsprogram efter dine ønsker og behov, tilbyder vi dig en GRATIS start samtale med en fysioterapeut eller fysioterapeutstuderende. Her tilrettelægger I dit personlige program sammen. Derefter er du velkommen til at benytte træningscentret, så tit du har lyst og vi anbefaler, at du bruger det med udgangspunkt i dit træningsprogram.

Fordelen ved at få lagt et program er:

  • Langt større chance for positive og tidlige resultater
  • Mindre risiko for overbelastning/skader
  • Motivation og fysiske behov vil spille sammen
  • Råd, vejledning og opfølgning fra din personlige træningsvejleder

Som patient eller medlem vil du også kunne gøre brug af vores mange øvrige tilbud som f.eks. holdtræning, rabat på produkter og førstehjælp mm.
Er du interesseret i holdtilbud, er det en fordel at snakke med din træningsvejleder om, hvad der gavner dig og evt. om hvilket hold, der vil passe dig bedst.

Opfølgning

Driller træningsprogrammet, er du gået lidt i stå eller mangler du motivation, så bestil tid til en opfølgning. Gør det evt. inden træningen går helt i stå for dig. Vores erfaringer viser, at man nemt kan holde sig i gang og bevare motivationen, hvis man hele tiden forsikres om, at træningen er den korrekte. Vi kan hjælpe dig hele vejen, også selvom du vil kombinere det med udendørs- eller hjemmetræning. Book en tid til opfølgning i receptionen.