Testoversigt

Vi tilbyder en lang række af forskellige tests, som du kan se nedenfor. Vi har også specielle testpakker, som er optimale for triatleter, cykelryttere og løbere.


Få målt dit kondital og dine træningszoner (Esbjerg)

Vi måler dit kondital og dine træningszoner med en submaksimal test, der måler den aktuelle mængde af mælkesyre, du har i blodet, ved hjælp af en dråbe blod flere gange under testen. Vi finder din aerobe og anaerobe tærskel, og testen stoppes inden fuld udmattelse.

Få målt din maksimal iltoptagelse - kondital (Esbjerg)
Vi fastlægger dit kondital og din energiomsætning - kort sagt måler vi størrelsen på din ”motor”. Det er en test til fuld udmattelse.

Specielt sammensatte testpakker (Esbjerg)
Vi har sammensat 3 forskellige testpakker, som er optimale, hvis du dyrker triatlon, cykelløb eller løb. Alle test indeholder fedtforbrændingskapacitet, maksimal iltoptagelse, arbejdsøkonomi og kondital samt en testrapport med personlig feedback.
Løbe testpakke
Cykelrytter testpakke
Triatlon testpakke

Løbestilsanalyse (Varde & Esbjerg)
Løbestilsanalyse: Vi laver en analyse, som kan bruges til at finde en skade eller et skadesmønster. Analysen kan også være med til at optimere dit løb.

Få testet din sundhed (Varde, Esbjerg & Billund)
Boost din sundhed og få et unikt indblik i din egen sundhedstilstand med en sundhedstest. Med 18 overskuelige målepunkter som f.eks. kroppens fysiske alder, kondition, kolesteroltal, blodtryk og motionsvaner får du et præcist billede af dine stærke sider, men også de områder, hvor der er behov for en ekstra indsats. Testen er perfekt som et afsæt til sunde forandringer.

Få testet sundhedstestet dine medarbejdere (Varde, Esbjerg & Billund)
Få et unikt indblik i medarbejdernes sundhed samtidig med, at du også forbedrer de sociale relationer og nedbringer sygefraværet.

Har du varige lidelser? (Varde, Esbjerg & Billund)
Har du en af diagnoserne nedenfor og en vederlagsfri henvisning fra din læge, kan du få testet dit aktuelle fysiske funktionsniveau med 6 forskellige tests.
Parkinson
Sclerose
Neurologiske sygdomme
Gigtlidelser
Ect.

Jeg vil gerne testes i forhold til min sport (Varde, Esbjerg & Billund)
Vi målretter testen til dig, så du får et fuldt indblik i din fysiologi.

Forebyggelse af skader med idrætsspecifik tilgang (Varde, Esbjerg & Billund)
Vi laver en risikovurdering og instruktion i skadesforebyggende træning og øvelser - Functional Movement System.  Ring og tal med Rene for mere information.

Test i klubben eller virksomheden (Varde, Esbjerg & Billund)
Ønsker du at blive testet sammen med din klub eller virksomhed, så giver vi op til 20 % rabat ved minimum 10 personer. Vi foretager tests over 2 dage med 5 personer pr. dag og med faste tider. Herefter giver vi feedback i plenum om, hvordan testresultaterne kan bruges i træningen. Det kan foregå hos jer eller i vores lokaler.