Kompetencer

Hos os vil du møde veluddannede, rutinerede og kompetente behandlere, trænere og testpersonale, som står klar til at teste dig. Testcenteret er både for eliteidrætsudøvere, motionister eller patienter på klinikken.

Søren Nielsen er uddannet fysioterapeut og har diplomtræneruddannelsen fra Danmarks Idrætsforbund. Desuden er han eksamineret idrætsfysioterapeut. Han er også cheftræner for Multiatleterne i Esbjerg samtidig med, at han underviser hos Dansk Triathlonforbund. Men lige så fine titlerne er, lige så jordnær er Søren. Søren forestår test i din krops udholdenhed og dens ”motor”. Og så er han vores ekspert på træningsplanlægning.

Kristina Jessen er uddannet fysioterapeut. Har en diplom uddannelse i muskuloskeletal fysioterapi og er eksamineret idrætsfysioterapeut. Kristinas fagområde er fysiologiske test, skades udredning og skades forebyggelse.

Mette Thomsen er uddannet fysioterapeut og er eksamineret  idrætsfysioterapeut. Desuden har hun udvidet kursus i løbestilsanalyse. Ud over selv at være persioneret løber, har hun mange års erfaring med løbeskader og behandling af disse. Hun har også speciliceret sig i tilpasning af specialsåler til løber og sportsudøvere.
 

Rene Korsager er uddannet fysioterapeut samt personlig træner og kostvejleder gennem FISAF og ACE. Han har gennem mange år specialiseret sig i træningsplanlægning, samt dosering og periodisering af træning til specifikke mål og ønsker til alle målgrupper og/eller faggrupper efter den enkeltes arbejdskrav. For at gøre udgangspunkt og og resultater målbare, skræddersys en testpakke til den enkelte, heriblandt FMS test, som også kan vise bevægelsesrestriktioner i kroppen.

 

HUSK, at en test ikke er bedre end den, der tolker resultaterne!

Søren Guldager Nielsen

Fysioterapeut Idrætsfysioterapeut
Nakke Certificeret

Rene Korsager

Fysioterapeut med specialviden indenfor Arnold Chiari og syringomyeli
Personlig træner
Nakke-, Ryg-, Knæ- & vederlagsfri Certificeret

Mette S. Thomsen

Fysioterapeut
Eksamineret idrætsfysioterapeut
Nakke- & Ryg-Certificeret
Vederlagsfri Certificeret

Kristina Jessen

Fysioterapeut DipMPT
Certificeret kliniker
Eksamineret idrætsfysioterapeut
Nakke- & Knæ-Certificeret
Certificeret i vederlagsfrie patienter