Kommunal genoptræning - Varde

Den kommunale genoptræning finder sted når du har været indlagt, efter operation eller undersøgelse på et sygehus, er bosat i Varde Kommune, og lægen har vurderet, at du har brug for genoptræning.
Efter en sygehusindlæggelse vil din genoptræningsplan blive videresendt til Varde Kommunes Visitation. Når de har modtaget din genoptræningsplan, bestiller de et genoptræningsforløb hos os.
Dernæst vil vores sekretærer i løbet af 2 arbejdsdage tage kontakt til dig telefonisk eller pr. brev, så I sammen kan finde en tid for opstart af genoptræningen.

Ved dit første møde/genoptræning hos os, får du udleveret en folder omkring praktiske informationer, som er vigtige at vide under dit genoptræningsforløb hos os. Ønsker du at vide mere nu og her, så kan du læse indholdet af folderen til højre.

Med udgangspunkt i genoptræningsplanen og en grundig undersøgelse, udarbejder vi i samarbejde med dig, et specifikt genoptræningsforløb du vil få gavn af. Under hele forløbet vil vi informere og rådgive omkring årsagssammenhænge bag dit problem. Vi vil også vejlede i, hvad du selv kan gøre for at fremme genoptræningen.
Er du Esbjergborger har du også mulighed for genoptræning hos os - kontakt os på 75 22 35 30 for yderligere information.

Efter dit kommunale genoptræningsforløb anbefaler vi, at du fortsætter med at træne i vores træningscenter, enten med en lægehenvisning eller som medlem, eller benytter dig af dine lokale motionstilbud.

Efter både at være ramt af diskusprolaps, og fået en knæoperation, var det nødvendigt for mig at genoptræne. Nu er jeg på den anden side, hvor jeg fortsat selv træner 2-3 gange ugentlig for, at holde det ved lige. Jeg tager ikke længere smertestillende, så længe jeg får trænet, og ryggen har det langt bedre. Udover bedring i helbredet, har det været rigtig rart, at kunne få svar på alle mine spørgsmål undervejs af min behandler, og ikke mindst altid at være mødt af et smil fra det søde personale. ” 
Anja Andersen

Kontakt os:

Varde:    75 22 35 30