Historie

I 1995 startede vi klinikken op i baggårds lokaler - i dag er vi Danmarks største fysioterapiklinik med 2550 m2 og over 90 medarbejdere i Varde og yderlig to klinikker Esbjerg og Billund. I 2014 udvidede vi med ydeligere en klinik på 300 m2 i Esbjerg og i 2016 flyttede klinikken til Tovværket, hvor der i dag er knap 850 m2 klinik. Billund blev en del af virksomheden i 2017. Udvikling, faglighed og kvalitet har vi sat højt hele vejen og i takt med den store efterspørgsel fik vi vokseværk og i dag tilbyder vi dig og din krop en bred vifte af de bedste tilbud.

Foruden fysioterapiklinik, huser vi et 2000 m2 top moderne træningscenter og varmtvandsbassin i Varde. Med mere end 100 forskellige hold, kan vi både tilbyde den træning din krop har brug for og den træningsform du har lyst til. Ligeledes huser vi i Varde 2 kursuscentre - FYSIO, hvor vi videreuddanner Fysioterapeuter, og SUND, hvor vi viderebringer nyttig viden og læring til medlemmer og patienter.
I Esbjerg huser vi et mindre, men top moderne træningscenter med det nyeste udstyr indenfor genoptræning og almen træning, således at vi også her tilbyder den bedste træning til dig og din krop.

Med de mange års erfaringer, og ved løbende efteruddannelser, anvender vi altid den nyeste viden inden for fysioterapi, genoptræning og træning, som er tilpasset dig. Dermed yder vi den mest effektive hjælp og behandling.

Kunne du tænke dig, at vide mere eller har du evt. spørgsmål til behandlig, genoptræning, kurser, massage, vores træningscentre eller varmtvandsbassin, så er du altid velkommen til at kontakte os i Varde på tlf. 75 22 35 30 eller Esbjerg på 75 12 03 08.

Du kan også læse meget mere her på hjemmesiden via menuen eller alternativt snuppe vores velkomstbog med, når du kigger ind til os.

Vi glæder os til at se dig...