Fysioterapi klinik

Hos FysioDanmark er du i de bedste hænder:

  • Du bliver tilbudt de bedste og nyeste behandlingsmetoder
  • Du er sikret behandling af veluddannede og fagligt dygtige medarbejdere

Fysioterapeutisk undersøgelse

Vi bygger den fysioterapeutiske behandling på en grundig undersøgelse og analyse af den måde, du bevæger dig på. Du vil modtage et digitalt undersøgelsesskema forud for dit fremmøde. Det skal sikre tiden til at skabe en grundig forståelse for din skade, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Dit mål er vores mål

Efter undersøgelsen opstiller vi et fælles mål og en plan for dit behandlingsforløb. Derved sikres, at behandlingen og planen er målrettet netop dine problemer, ressourcer og behov.

Der er typisk 5 trin i dit behandlingsforløb:

  1. Udrede; hvad du fejler og hvorfor.
  2. Information om din skade og plan for din behandling.
  3. Behandling, der sigter mod at reducere/fjerne dine gener.
  4. Genoptræning rettet mod et niveau, der reducerer risikoen for, at skaden opstår igen.
  5. Vejledning i fysisk aktivitet og andre sundhedstiltag.

Skræddersyet genoptræning

Vores overordnede tilgang til fysioterapi har altid været baseret på aktivitet. Det betyder, at du sideløbende med din behandling ofte vil blive sat i gang med aktiviteter, der skal styrke din krop og reducere risikoen for, at dit problem opstår igen.

Fra uvaner til gode vaner

I mange genoptræningsforløb handler det om at bryde nogle uvaner og erstatte dem med vaner, der er bedre for dit helbred og din generelle sundhed.

Det kan være alt fra den måde du sidder på, går, står eller løfter på - ja i det hele taget bevæger dig på - måske var der en grund til, at du fik din skade. Ændrer vi ikke på det, er der en stor risiko for, at din skade kommer igen eller, at du kan have svært ved at komme af med din skade.

Genoptræning adskiller sig fra almindelig fitness-træning ved, at forløbet er tilpasset netop dig og din skade. Dette er kun muligt, når genoptræningen tager udgangspunkt i en grundig fysioterapeutisk undersøgelse og en løbende justering undervejs i din behandling.