FysioDanmark nytænker personlig trænings-konceptet

Bland selv - Personlig Træner

Vi danskerne benytter i stigende grad personlig træning i vores kamp mod kiloene, eller på vejen til en sundere livsstil. Hos os, FysioDanmark Varde og Esbjerg, har vi nytænkt personlig træning og skabt et unikt koncept.

Helt grundlæggende laver en personlig træner træningsplaner og fungerer som en motivator og som sparringspartner. Men hos FysioDanmark har man skabt et mere målrettet koncept med fysioterapeuter og andre fagprofessionelle som personlige trænere.

Hvis du f.eks køber 10 x 1 time så kan du aftale de:

  • 4  x 1 time med en om start af et træningsprogram,
  • 2 x 1 time om motivation og forandring,
  • 3 x 1 time om at lære at løb lidt og
  • 1 x 1 time om kost.

Så du blander selv efter dit unikke behov og din lyst.

Når man køber sig til en personlig træner hos FysioDanmark, så investerer man i målrettet træning, ekspert viden, individuel planlægning og knowhow.

Der kan være kæmpe forskel på den træning, der skal tilrettelægges til den enkelte kunde, dennes behov og ønsker

Hvis formålet er vægttab, er indgangsvinklen den ene.  Men hvis målet er en stærkere ryg eller genoptræning efter en operation, så er det noget helt andet, der skal prioriteres og en anden viden, der skal ligge til baggrund for den valgte træningsplan.

Professionelt set-up og håndplukkede trænere

Tanken med det nye koncept er, at overføre noget af den individuelle hensyntagen og specialerede viden fra vores topidrætsudøveren til den almene kunde - kunder der akkurat som topidrætsudøveren har et specifikt mål med deres træning.

”Man tilkøber sådanne forløb i enten hele eller halve timer. Fordelen hos os er, at man frit kan benytte sin træningstime blandt hele gruppen af personlige trænere. I praksis betyder det, at man selv vælger om man vil benytte én fast personlig træner, eller i stedet vælge forskellige trænere efter behov og tilsvarende kompetencer.