Babysvømning - Varde

Hvad er babysvømning og hvorfor ?

Babysvømning handler om tillid, leg og glæde - det vil sige samvær på barnets vilkår. 
Vandskræk er tillært, da alle er født med et naturligt forhold til vand. Når barnet begynder til babysvømning bliver det trygt i og under vandet, hvilket giver barnet mulighed for at lære at svømme tidligt og derigennem få en herlig følelse af frihed og selvtillid.

Hvilke børn kan babysvømme ?

Alle børn, der er raske og friske, kan babysvømme. Barnet skal veje over 4 kg. og have en lægt navle, når det begynder til babysvømning. Kravet om lægt navle stiller vi for at undgå infektion, og kravet om en minimumsvægt på 4 kg er for at sikre, at barnet har et minimum af kropsfedt og dermed selv kan holde varmen i vandet. Det anbefales, at moderen venter med at gå i bassinet, indtil blødningen efter forløsningen er slut, hvilket normalt sker efter 6-8 uger. Desuden anbefaler vi, at moderen har været forbi egen læge inden opstart.

Vi tilbyder 2 forskellige hold, der er niveauinddelt.

1: Begynderhold
2: 0-1 årige

Begynderholdet er specielt egnet til de første gange, I deltager til babysvømning. Her vil instruktøren guide og støtte dig igennem hele forløbet, så du får de rigtige håndgreb, og du og din baby vil føle tryghed. Badetiden er 20 minutter på begynderholdet og 30 minutter på de andre babyhold. Til de første lektioner vil du sikkert opleve, at barnet bliver træt allerede inden der er gået 30 min. Årsagen er sædvanligvis de mange nye indtryk. Bassinet er åbent 1 time, så du og din baby kan komme, når det netop passer jer.

Babysvømning er en del af træningscentret. Se priserne i menuen.

Bemærk: Tag ikke dit barn med ind i saunaen.